System restore-възстановяване на Windows без преинсталация

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

System restore-възстановяване на Windows без преинсталация

Функцията System restore е функция на Windows / липсва при  Windows 2000/,която е много удобна за System restore-възстановяване на Windows без преинсталацияизползване в дадени моменти. Това е функция ,която прави “моментни копия”  на системните настройки ,които могат да бъдат по подразбиране или зададени от вас. В случай,че операционната система се повреди в даден момент, можете да прибегнете към тази функция, която може да спаси положението временно.

Казваме временно,защото това е функция на Windows и ако той се повреди вероятността да се повреди и самата функция е доста голяма. Също така веднъж повредена операционната система е препоръчително да я подмените изцяло. Въпреки това можете да опитате и да възстановите системата си от задна дата, на която компютъра е работил добре, да отложите проблема и да си свалите важните неща, преди преинсталация ,защото такава ще ви трябва.

Функцията System restore можете да намерите Start – Control Panel – System и щраквате върху System System restore-възстановяване на Windows без преинсталацияRestore. Избирате дяла, който искате да възстановите и давате ОК.Също така от този прозорец можете да изключите тази функция,което не е препоръчително,защото все пак може да ви потрябва.Тази функция ви дава възможност да поддържате операционната система в по-добро състояние,но пак ви повтарям,че това само може да отложи проблема ,но не и да го реши – Windows!!!

Алтернатива на Функцията System restore е да си направите жив диск под Linux bootable / например Ubutu ,който най-много се доближава до Windows по визия и функционалност,но без да ИНСТАЛИРАТЕ,с който да стартирате компютъра си и да си свалите важните неща от него преди да преинсталирате  операционната система, за да не ги загубите,когато това вече е неотложно.System restore-възстановяване на Windows без преинсталация

 

 

 

 

 

 

System restore-възстановяване на Windows без преинсталация

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка