Части за компютри по поръчка

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Части за компютри по поръчка

Имате повредена част в компютъра,която не можете да намерите в магазина или просто се нуждаете от ъпгрейд на машината си?Ние ще ви намерим подходящата част и ще ви я доставим до всеки край на страната.

Използваме  с услугите на Еконт и това не е проблем. Работим с доказани имена на пазара в бранша и то на достъпни цени.Частите могат да бъдат и нови и втора ръка,но това зависи от параметрите на самия компютър.

Освен за части,можете да ни давате поръчки за лаптоп или настолен компютър.Искате да си купите компютър ,но не сте сигурни какво точно ви трябва,искате нещо на разумна цена и в същото време да ви върши работа.Ние ще ви консултираме и ще ви помогнем да изберете най-подходящата машина за вас.Да речем лоптоп,който просто ви трябва да отваряте пощата си и да “ровите” в интернет,но има хора,които пътуват и вършат по-сложна работа с програми.За това ви  трябва лаптоп ,малък ,за да бъде удобен за пренасяне ,но в същото време с по-високи параметри ,за да работят програмите.За настолните компютрите логиката е същата-според   нуждите ви,с програмите които работите, да ли ще играете игри на него и още много съображения,по които се избира компютърът за вас.

Части,които имаме в наличност и можете да разгледате тук :

– за лаптоп  http://pc.zonapld.com/?cat=129

– за настолни компютри http://pc.zonapld.com/?cat=128

 

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка