Услуги

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Сервиз за компютри и лаптопи Пловдив

Ремонт на компютри – настолни и лаптопи .Това се отнася за всякакъв тип ремонт – на отделните части, цялостно отваряне и почистване от прах – профилактика, заменяне на повредена част с нова, преинсталация на операционната система – Windows и Linux, поставяне на драйвери и програми ,с които работите.Диагностика на иначе работещи компютри ,които правят проблем в процеса на работа. .

Сервиз за компютри и лаптопи Пловдив

Сервиз за компютри и лаптопи Пловдив

Специално при лаптопите – диагностика на повреден лаптопремонт на матрицата или подмяна с нова, смяна на изгоряла лампа на матрицата ,смяна на изгорял инвертор или подмяна на прекъснати кабели, отваряне и профилактика при греещи лаптопи, преинсталиране на лаптопи,на които липсва CD с подходящите устройства.

Компютърни услуги по домовете – някой от тях са : почистване от вируси, инсталиране на периферни устройста като принтери,скенери и др. ,инсталиране на определени програми,с които работите като office пакети,кирилизиране на windows ,разделяне на харддиск и ако е необходимо форматирането му, прехвърляне на информация на друг носител от харда, настройка на интернет връзка,настройка на рутер, сглобяване на компютърна конфигурация според нуждите ви и още много други.


Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка