Най-добрия хостинг и домейн

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Най-добрия хостинг и домейн

Предлагаме да ползвате най-добрия хостинг и домейн ,при който използвате сигурно хостинг пространство.Сайта ви ще работи винаги.Поддомейна ще се нарича „вашето име.06bg.com„.В зависимост от големината на сайта, ще се определя и цената за поддомейн, за което плащате еднократна такса от 30-50 лева за години напред.В противен случай можете да използвате безплатни домейни ,които са абсолютно несигурни и всеки момент сайта може да угасне и никой да не го пусне повече.Когато закупувате поддомейн при нас ,ви се гарантира неговата безпроблемна и постоянна работа.Другия вариант е да си закупите хостинг и домейн от други хостинг фирми,което струва минимум 65 лева на година.Ние предлагаме тази опция,при което не плащате всяка година,а еднократно и сайта ще работи постоянно.Сайта ще бъде премахнат,когато вие кажете.

Поддомейна е разклонение на основния домейн закупен от хостинг компания и е едно от сигурните пространтва,където можете да поместите сайта си. В случай,че поддомейна не работи то и основния няма как да работи.С поддръжката на нашия основен домейн ние постоянно поддръжаме и вашия поддомейн,където е поставен сайта ви.Те са неразривно свързани.

Домейн – какво е това?Това е вашето оригинално закупено име от компанията,която предоставя хостинг и дмейн имена. Ще рече – .com , . bz, . bg пред които стои името на вашата фирма.

Какво е хостинг? Хостингът е Вашето запазено място в интернет.Той може да бъде безплатен и платен,като безплатния хостинг може да помести значително по-малко информация и е по-подходящ за статичните сайтове.Платения хостинг позволява качване на много информация за Вашия бизнес и по-успешното му развитие .Това е по-предпочитания вариант за динамичен сайт.Това ще бъде преценявано в процес на работа и изграждане на сайта.

За безплатния хостинг!Това не е толкова лошо решение,ако не ви се дават пари за платен.От друга страна те не са надеждни от гледна точка на поддръжката на сървърите,за което ние не носим отговорност.С други думи в някой момент той може да спре да работи и просто се изчаква да тръгне отново.През това време вие губите пари и клиенти.Това може да продължи два-три дена,нещо което не можете да си позволите,ако искате да сте конкуретно способни.При платения домен/ хостинг, винаги можете да вдигнете телефона и да потърсите сметка за това,защо не работи сайта ви,защото си плащате за качествена поддръжка.Това е решение за сериозни фирми,които са изградили името си или сериозно искат да се наложат на пазара.В крайна сметка е добре да си закупите домейн ,за да си спестите неприятности,защото не е чак толкова скъп – 60-80 лева на година.

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка