Компютъра ми бави Task Manager

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Компютъра ми бави Task Manager

Когато работите на компютъра и стартирате няколко програми или приложения ,компютъра изведнъж може да стане Компютъра ми бави Task Managerпо-бавен в процеса на работа без видими причини за това.Всяко едно от тези приложения ползват определено количество Ram памет и трябва да затворите някои от тях,защото цялата Ram памет се използва. В този случай ще ви помогне функцията Task Manager ,като от него можете да затворите някои от приложенията и да прецените,кои да оставите да работят.В него се вижда кое приложение или програма колко Ram памет използва.

Task Manager се отваря като натиснете едновременно комбинацията от клавиши Ctrl – Alt – Delete и ще видите прозорец от който избирате Processes,в който е показано колко програми или приложения работят и колко Ram изискват за работата си. Маркирайте приложението,което искате да затворите и избирате End Task от трите възможни функции,които се появяват от долу в прозореца.Другата функция е Switch to позволява да максимизирате на работещото приложение, но това не е препоръчително, ако не знаете какво правите, а New Task – да отворите нова програма. В случая на вас ви трябва само да спрете някои програми, което ще олекоти работата на компютъра и ще заработи по-бързо чрез функцията End Task.

Има редки случай,когато искате да затворите дадена програма, но компютъра забива и не може да бъде затворена Компютъра ми бави Task Managerпрограмата. Спасението е в Task Manager ,от където изключвате програмата ръчно и прекратява нейната работа.Ако и това не помогне рестартирайте компютъра и всичко е ОК.

Чрез Task Manager можете постоянно да наблюдавате процесите на работа на приложенията и програмите, колко Ram памет се използва и натовареността на процесора.

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка