Интернет страниците зареждат бавно

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Интернет страниците зареждат бавно

Често интернет страниците зареждат бавно и причините за това могат да бъдат няколко. Първо проверявате Интернет страниците зареждат бавноинтернет връзката си ,за да видите дали проблема не е в мрежата. Това можете да направите на сайта на Speedtest.net ,с която много лесно се работи,тъй като ви показва резултати в реално време за  Download speed и Upload speed. В случай ,че интернета е добър  просто рестартирайте рутера ,за да видите някакви резултати.Ако и това не помогне вдигате телефона и докладвате за бавната скорост на нета си,за да коригират връзката и да работите спокойно на компютъра си.

Втората причина може да е в самия сайт.Много често сайтовете са големи и тежки, с много снимки, клипове или флаш елементи , при което зареждат много бавно. По тази причина сайтовете,които съдържат повече текст и по-малко снимки се зареждат много бързо и безпроблемно.Друга причина за бавния сайт е – къде се помещават сървърите и ако сте намерили сайт, чийто сървъри са в Китай да речем , връзката може да се осъществява по-бавно.

И третия вариант,който е най-сериозен в случая ,е компютъра ви да има нужда от формат или преинсталиране на Windows  ,поради натрупани грешки ,ненужни файлове ,вируси и т.н.

 

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка