Изработка на сайт визитка

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Изработка на сайт визитка

Сайт за малък бизнес, който стартира и започва да се развива, но въпреки всичко рекламата в интернет е необходимост.За това можете да се възползвате от нашия пакет “Старт” ,който предлага изработка на сайт от 3-5 страници с включени 10 снимки,основната информация за фирмата,услугите предлагани от вас,продуктите ,които предлагате ,контакти за връзка и т.н. Общо казано това е сайт визитка,който съдържа основната информация за фирмата ви.Във времето с вашето развитие ще се разраства и сайта ви ,като добавяме нови сатии, снимки и други. Текстовете се предоставят изцяло от вас,както снимките и всичко останало.

Можем да ви изготвим текстовете ,да ви направим снимките за сайта,както и всичко останало ,като ще ви спестим време,но цената ще бъде по-висока и ще се определя от труда ,който хвърляме,за да ви изготвим всичко.


За домейна – можете да си закупите поддомейн от нас,като услугата се заплаща еднократно на цена 30 лева. Сайта ви ще има постоянна поддръжка и ще работи ,докато вие самите не решите да го спрете.Домейна ще се нарича “Вашето име.06bg.com” ,като ви гарантираме със сигурно хостинг пространство.

Другия вариант за домейн е да си закупите лично ваш от хостинг компания ,като таксата за това е около 70 лева на година.

Цената за изработка на такъв сайт е 50 лева,като домейна се заплаща веднага и го приемаме като капаро,за да започнем работа върху него.Поддръжката на един такъв сайт е 20 лева на месец.

Сео оптимизация- това е едно от най-важните неща и е абсолютно необходима за развитието на сайта ви. Без оптимизация сайта ще си го гледате само вие.Услугата струва 150 лева – еднократно.Повече за това можете да прочетете в графата  Сео оптимизация.

Безплатно създаване на блог в Blogger .

Не ви препоръчваме да използвате безплатен хостинг,макар и ние да сме го ползвали.Лошото при тях е ,че не можете да разчитате на постоянна поддръжка  и сайта просто може да спре да работи за няколко дена,което не е добре за бизнеса ви.Ще изгубите клиенти и нищо не можете да направите. Просто чакате сайта отново да заработи.Друг момент при безплатния хостинг е,че могат да си слагат реклами в сайта ви без да питат.Да не говорим,че тази реклама може да се окаже на конкуренцията и вие сте безсилни пред това.Ще трябва да си платите ,за да я махнат ,да си купите хостинг при тях или да си свалите сайта и започвате всичко от начало.

Изработка на сайтове ,изработка на сайт ,дизайн на сайтове ,изработка на онлайн магазин

изработка на сайтове пловдив, изработка динамичен сайт, изработка на дизайн, уеб сайтове

изработка seo оптимизация

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка