Изработка на сайт за малък бизнес

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Изработка на сайт за малък бизнес

В този пакет се включва изработка на сайт от 10 страници , 30 снимки и разбира се ваши текстове/статии. В тези страници се слагат основните категории “За нас”- портфолио  ,”Услуги”-те ,които предлагате, “Продукти” или “Промоции” от фирмата, “Контакти”-форма за контакти, търсачка в сайта,календар.

Можем да ви изготвим текстовете ,да ви направим снимките за сайта,както и всичко останало , като ще ви спестим време,но цената ще бъде по-висока и ще се определя от труда ,който хвърляме,за да ви изготвим всичко.

За домейна – можете да си закупите поддомейн от нас,като услугата се заплаща еднократно на цена 50 лева. Сайта ви ще има постоянна поддръжка и ще работи ,докато вие самите не решите да го спрете.Домейна ще се нарича “Вашето име.06bg.com” ,като ви гарантираме със сигурно хостинг пространство.

Другия вариант за домейн е да си закупите лично ваш от хостинг компания ,като таксата за това е около 70 лева на година.

Цената за изработка на такъв сайт е 100 лева,като домейна се заплаща веднага и го приемаме като капаро,за да започнем работа върху него.Поддръжката на един такъв сайт е 30 лева на месец.

Сео оптимизация- това е едно от най-важните неща и е абсолютно необходима за развитието на сайта ви. Без оптимизация сайта ще си го гледате само вие.Услугата струва 150 лева – еднократно.Повече за това можете да прочетете в графата Сео оптимизация.

Безплатно създаване на блог в Blogger .

Не ви препоръчваме да използвате безплатен хостинг,макар и ние да сме го ползвали.Лошото при тях е ,че не можете да разчитате на постоянна поддръжка  и сайта просто може да спре да работи за няколко дена,което не е добре за бизнеса ви.Ще изгубите клиенти и нищо не можете да направите. Просто чакате сайта отново да заработи.Друг момент при безплатния хостинг е,че могат да си слагат реклами в сайта ви без да питат.Да не говорим,че тази реклама може да се окаже на конкуренцията и вие сте безсилни пред това.Ще трябва да си платите ,за да я махнат ,да си купите хостинг при тях или да си свалите сайта и започвате всичко от начало.

Изработка на сайтове ,изработка на сайт ,дизайн на сайтове ,изработка на онлайн магазин

изработка на сайтове пловдив, изработка динамичен сайт, изработка на дизайн, уеб сайтове

изработка seo оптимизация

 

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка