Изработка на сайт “Бизнес”

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

В този пакет за изработка на сайт се включват неограничен брой страници и 50 снимки.Тук можете да използвате по-подробна информация за вашата фирма и статии,които да бъдат полезни на клиентите ви.Всички материали се предоставят от вас – статии ,снимки, промоции и всичко останало.Към платформата на сайта ще бъдат добавени календар,търсачка и, ако желаете модул за регистрация за вход в сайта.

Можем да ви изготвим текстовете ,да ви направим снимките за сайта,както и всичко останало ,като ще ви спестим време,но цената ще бъде по-висока и ще се определя от труда ,който хвърляме,за да ви изготвим всичко.

За домейна – можете да си закупите поддомейн от нас,като услугата се заплаща еднократно на цена 50 лева. Сайта ви ще има постоянна поддръжка и ще работи ,докато вие самите не решите да го спрете.Домейна ще се нарича “Вашето име.06bg.com” ,като ви гарантираме със сигурно хостинг пространство.

Другия вариант за домейн е да си закупите лично ваш от хостинг компания ,като таксата за това е около 70 лева на година.

Цената за изработка на такъв сайт е 300 лева с опция за изплащане на сайта на две части от 150 лева,като домейна се заплаща веднага и го приемаме като капаро,за да започнем работа върху него.

Поддръжката на такъв сайт е 50 лева на месец.

Сео оптимизация- това е едно от най-важните неща и е абсолютно необходима за развитието на сайта ви. Без оптимизация сайта ще си го гледате само вие.Услугата струва 150 лева – еднократно.Повече за това можете да прочетете в графата Сео оптимизация.

Безплатно създаване на блог в Blogger .

Не ви препоръчваме да използвате безплатен хостинг,макар и ние да сме го ползвали.Лошото при тях е ,че не можете да разчитате на постоянна поддръжка  и сайта просто може да спре да работи за няколко дена,което не е добре за бизнеса ви.Ще изгубите клиенти и нищо не можете да направите.Просто чакате сайта отново да заработи.Друг момент при безплатния хостинг е,че могат да си слагат реклами в сайта ви без да питат.Да не говорим,че тази реклама може да се окаже на конкуренцията и вие сте безсилни пред това.Ще трябва да си платите ,за да я махнат ,да си купите хостинг при тях или да си свалите сайта и започвате всичко от начало.

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка