Изработка на сайтове

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Изработка на сайтове

Предлагаме изработка на уеб сайтове с индивидуален дизайн и ефектна Изработка на сайтовевизия. Всеки знае колко е  важна интернет ракламата за бизнеса,за да се развива и да печели пари. В крайна сметка това е целта. При нас цените са едни от най-достъпните – 100 лева еднократно за изработка на сайт с оптимизация и сайта се изработва максимално бързо. Говорим за малък сайт от 5-10 страници с предоставени снимки и статии от вас с информация за дейността и продуктите на фирмата ви. За ден или два ви изработваме портфолио,което да одобрите,да си изберете цветове,вид шрифт и всичко останало. Ако ви хареса продължаваме с работата над него. Когато говорим за сайт с галерия и снимки от порядъка на 100 броя ,цената става 300 лева за изработка със сео оптимизация.Разбира се може да ви трябва и сайт за он-лайн магазин, при което цените са доста по-големи.От 500 лева и нагоре.Не се учудвайте от цената,защото всяко едно нещо,за да бъде поставено в сайта отнема ужасно много време и съответно изработването му ще стане в рамките на поне 2 месеца.Разбира се и това е относително като време и зависи от броя на продуктите, разположението им в сайта и всички ваши желания.В едно изречение – колкото по-повече време отнема изработка на сайт,толкова по-скъп е той.

В тези цени влизат и създаване на страница във Facebook и Twitter ,които да ви осигурят една по-мащабна интернет реклама.Поддръжката по тях е безплатна.

Поръчки за изработка на сайтове приемаме от цялата страна,защото можем да работим от разтояние без проблеми.Ще поддържаме постоянна връзка по телефона и ще имате достъп до всички промени,които се извършват,за да сте информирани по всяко време.Заплащането ще се осъществява чрез Еконт с вид наложен платеж,като ни изпращате част от парите в началото на нашата работа,като капаро и останалата част ,когато работата бъде приключена.

Може да ви се изработи сайт с платформа на WORDPRESS- CMS система за управление на сайтове,при което вие сами ще можете да управлявате ,обновявате и оптимизирате сайта си.Това е CMS система, с които се работи лесно и бързо.Ще ви бъде обяснено как и какво да правите,ако нямате представа как се работи с такава програма.С нея сравнително лесно се създават он-лайн магазини, он-лайн каталози или други големи сайтове с голямо разнообразие от продукти и категории ,които обновявате и ръководите бързо.В този случай се заплаща еднократно и ангажимента си остава лично ваш. Създаването на един такъв сайт струва 100 лева.

Поддръжката на сайт ,без значение от какъв вид е , включва ежемесечни ваши промоции или промяна на снимки, текстове и други ,като всяко от тези неща изисква време ,а то е пари.

Със сигурност сте чували за сео оптимизация на сайтове.Това е работата Изработка на сайтове,която започва след като сайта вече е пуснат да работи в нета.Задачата ни в случая е да популяризираме сайта ви ,за да се класира по-напред в търсачките,за да се вижда от повече хора и естествено да има посещения в него.Работата по сео оптимизацията не е никак лека и отнема доста време. Резултати ще има,но се изисква време за това и работата е много. За хора,които не се занимават с уеб дизайн е трудно да се обясни какво представлява,но едно е ясно- без сео оптимизация не може!Работата по оптимизацията се заплаща допълнително 150 лева .Изработването на сайта е само една част от работата, която трябва да се свърши.В тази цена влизат услуги като реклама в интернет,пускане на обяви в над 50 сайта и  50 търсачки ,което ви гарантира още в началото сериозна посещаемост, създаване на страница във Facebook и Twitter,и още много други,които с едно общо име се наричат – СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ.

Винаги можете да ни се обадите ,за да ви се обясни по-подробно за нещата,които говорим тук и да бъдете информирани.

Предлагаме и друга услуга,която включва оптимизиранe на вече създадениизработка на сайтове сайтове и работят,но не сте доволни от класирането им в търсачките. Създаваме интернет реклами за повече популяризиране и бързи резултати. Цената за оптимизация на сайт е 150 лева.От тази услуга можете да се възползвате еднократно за месец,която ще ви даде резултати за месеци напред.Не е задължително да се прави всеки месец.И пак зависи от другите ни колеги,които също оптимизират.

В случай ,че се нуждаете само от реклама или банер ,лого или просто картинка с ясно послание.Тава можем да ви изработим бързо и качествено. Вие само трябва да ни предоставите снимка,картинка , графика или каквото решите да поставите на вашата интернет реклама.

Изработка на сайтове ,изработка на сайт, изработка на евтини сайтове ,изработка на евтин сайт визитка

 

 

 

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка