Две операционни системи – Linux и Windows на един компютър

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Две операционни системи Linux и Windows на един компютър- предлага ме ви едно доста интересно съчетание на  Linux и Windows на един компютър,които са инсталирани на вашия компютър.Това са Windows по ваш избор ,Xp или Windows 7 със съчетанието Ubuntu.Версията на Linux/12.4  много се доближава до  Windows и Macintosh.Най -хубавото при това решение ,е че при срив на Windows ,Linux ще продължи да работи доста по-дълго време. Linux работи с Mozilla за интернет маниаците.

Това,че двете операционни системи са заедно на компютъра,по никакъв начин няма да навреди нито на самия компютър,нито  на работата ви -като да започне да бави или каквото друго си мислите.

Когато стартирате компютъра си по подразбиране се включва  Linux ,като имате няколко секунди да изберете коя от двете системи да тръгне.Това означава,че можете да стартирате Windows-а без проблеми и да работите на него.

Голямото удобство на Linux-а като операционна система,е че след инсталирането си не се налага да слагате драйвери и програми.Те идват заедно с дистрибуцията,която сте избрали и след инсталацията веднага започвате да работите на компютъра си без проблеми.С една дума липсва момента с напасващия софтуер,който може да ви създаде още няколко часа работа.

Има малки изключения ,отнасящи се някои периферни устройства и определени марки компютри ,които имат проблеми с драйверите.Но това са много редки случай.Една от най-стабилните дистрибуции на  Linux  е Ubuntu 11.

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи
CLOSE
CLOSE

Компютри втора ръка